HOME               TEMPAH

RAHSIA TERBONGKAR !!!

Dengan hanya “zero” modal anda mampu

mulakan bisnes printing serta merta.

Hidup anda akan jadi huru hara sebab

job masuk hari-hari. Keuntungan

 mencecah 400% sape tak nak…

 

Rahsia Bisnes Kad Nama adalah DVD bisnes design dan percetakan

kad nama @ bisnes kad yang membantu anda membina empayar

percetakan dengan lebih mudah dan menguntungkan. Tidak seperti DVD atau ebook

yang lain, informasi hebat ini adalah niche kepada percetakan kad nama. Ini membantu

anda berjaya dan pakar dalam bisnes percetakan dengan lebih mudah dan pantas.

Anda buat duit serta merta tanpa perlu tunggu cukup modal. 

Bayangkan…

 

Young business man looking up and planning with business graph

 Anda sudah miliki studio printing anda sendiri. Setiap hari studio anda sibuk dengan tempahan kad nama, flyers, banner dan lain-lain.Ia bukan lagi sekadar impian. Walaupun anda “zero” dalam segala sudut, kini anda boleh realisasikannya dengan mudah. Dengan pendedahan eksklusif ini ia pasti mengubah masa depan anda.

Kejayaan paling mudah dikecapi apabila anda menjadi pakar dalam satu bidang. Kata lainnya, anda fokus satu bidang, bukannya buat banyak perkara.Melalui pakej ini saya dedahkan rahsia A to Z bagaimana menjadikan anda pakar dalam percetakan kad nama@bisnes kad dan produk-produk lain. Sekaligus menjana  keuntungan maksimum. Jangan buang masa kumpul modal. Simpan je duit anda yang lebih tu dalam bank, Asb, dan sebagainya.Jangan membazir!!

Hi! Nama saya Azuan Arifin, saya ingin berkongsi ilmu dan pengalaman berharga dalam bidang printing dengan anda.

Namun begitu, sebelum saya sampai ke tahap ini, saya telah melalui pelbagai liku dan rintangan dalam bidang ini.

Suatu ketika dulu, saya terlalu fokus kepada kaedah yang tidak berkesan langsung dan membuang masa sehingga menemui kaedah terbaik bagaimana menjana pendapatan dalam bisnes printing dengan jalan termudah. Kenapa tiada siapa yang ajar saya dulu. Tapi ianya hanya daripada pengalaman dan rahsia ini perlu saya kongsikan.

Sememangnya bidang printing kad nama sahaja sudah memberi pendapatan yang tinggi. Ada rahsia-rahsia yang perlu anda tahu dalam bidang ini.

Di sini, Saya sangat positif untuk membantu orang lain pula!

Kenapa bisnes Kad Nama??

Mengapa tidak design produk-produk yang lain?? Bisnes kad nama ada kelebihan tersendiri. Kad nama masih diperlukan dari dulu sehingga kini. Kalau tak, takkan supplier printing masih terus mencetak kad nama disebabkan permintaan tinggi setiap hari. Permintaan kad nama adalah antara tertinggi dalam industri printing. Apa pula kelebihan kad nama kepada pengusaha printing seperti anda?

  • Murah dan mampu untuk semua golongan pelanggan.
  • Mudah belajar design kad nama. Simple dan buat duit dengan mudah. Buat pe nak pening habiskan masa fikirkan design susah.
  • Permintaan yang tinggi. Ramai lagi yang masih tak tahu bagaimana dan di mana nak cetak kad nama.
  • Penting untuk membantu tingkatkan kredibiliti ahli perniagaan
  • Kad nama adalah pengingat kepada pelanggan. Sebab itu ia masih diperlukan walaupun orang sudah pun mempunyai smartphone untuk di simpan maklumat pelanggan.
  • Tak perlu ruang untuk simpan stok. Sebab bisnes ini boleh dijalankan di mana sahaja tanpa perlu risau stok habis atau lambat order.
  • Boleh jalankan bisnes kad nama di mana-mana sahaja
  • Yang penting, Tanpa modal !!

Sebenar berapa je kos cetak bisnes kad???

Sekitar RM7 sahaja untuk 100pcs. Untung lebih 5 kali ganda

Berita baik lagi!!!

Print 100pcs pun dah murah kalau print banyak lagggiii murahhh…memang buat duitt!!

Harga market sekitar RM30-rm 40 sekotak. Bergantung kepada material, harga boleh lebih daripada RM100 sekotak. Anda jual murah daripada harga market masih dapat untung lebih (Tapi kalu boleh jangan buat, sama-sama kita jaga market). Itu Belum kira cas design lagi. Kalau tak cas design pun…masih untung atas printing. 

 

Katakan anda jual pada harga minima RM 30

HARGA – KOS

RM30 – RM7 = RM23

Katakan sehari anda dapat 5 customer sahaja

RM23 X 5 = RM115/sehari

RM115x26 = RM2990/sebulan 

Wow hampir RM3000 sebulan UNTUNG !!!

Belum kira upah design lagi..  

Itu pun kalau kira pelanggan 5 orang. Sudah tentunya lebih sebab

Permintaaan bisnes kad memang tinggi!!

Bagaimana jika harga jual RM50, RM80!! Banyak tu…

 

Ya betul. Tanpa modal. Inilah rahsia yang ramai orang tak tahu tapi pengusaha-pengusaha printing berjaya telah lakukan dari dulu.

Saya langsung tak tau design grafik pun boleh!!! Biar betul??

Anda percaya atau tidak…Ada tauke kedai printing tak tau langsung pasal design grafik, tapi masih boleh menjalankan bisnes printing dengan bagus.

Saya akan dedahkan kepada anda bagaimana mereka boleh berjaya dalam bidang printing dengan mengaut keuntungan besar dan bermula dengan hanya zero modal.

Anda boleh belajar lagi dengan teknik mudah dan semua orang boleh buat.

Siapa lagi yang layak buat bisnes kad nama untuk menambah pendapatan setiap hari ??

Semua orang layak! Semua orang berpeluang menambah pendapatan. Apa sahaja background anda sudah tentu anda boleh dengan rahsia yang akan dikongsikan. Yang penting anda adalah seorang yang positif dan berwawasan. Siapa antara mereka yang layak?

  • Student - Samada pelajar sekolah atau kolej anda boleh lakukan bisnes ini. Peluang anda anda sangat mudah jika anda mulakan sekarang kerana market anda sangat luas. Tahukah anda cikgu dan lecturer sangat memerlukan bisnes kad. Di mana sahaja anda belajar tenaga pengajar anda perlukan bisnes kad. Target market ditempat anda belajar saja tak menang tangan. Seperti saya dulu, saya buat hanya ditempat saya belajar. Memang banyak job masuk. Paling best dorang rekemen kawan-kawan dorang. Lama-lama semua orang tau saya buat kad nama. Bestnya kalau ada event kat tempat belajar. itu adalah peluang yang tak boleh dilepaskan.
  • Surirumah/ibu - Diam-diam pendapatan anda lebih tinggi daripada suami anda. Bukan apa, bisnes kad nama sangat mudah buat duit jika anda tahu caranya. Hari-hari duit masuk. Masa pun banyak untuk uruskan suami serta anak-anak. Anda mampu jadi isteri dan ibu mithali!
  • Pekerja Swasta - Samada anda bekerja shif atau "office hour" mungkin anda selalu kesuntukan masa untuk mencari pendapatan sampingan. Kalau buat part time "Catering" contohnya, nampak mudah tapi sangat memenatkan!! Tapi kalau buat bisnes printing kad nama percayalah anda takkan penat. Design sambil tengok tv atau dengar radio pun ok. Kenapa perlu serius sangat. Target pelanggan pun hampir siapa sahaja.
  • Pekerja kerajaan - Seperti pekerja swasta juga, anda mempunyai peluang yang sangat luas dalam bidang percetakan kad nama.Banyak jabatan yang perlukan anda untuk design dan cetak kad nama mereka. Sekarang mereka cuma cari anda sebab tak payah susah-susah tempah kad nama di kedai printing. Mereka lebih mudah percaya anda lebih-lebih lagi jika mereka dah kenal anda.
  • Bekerja sendiri - Jika anda bekerja sendiri ini juga adalah peluang anda untuk menambahkan lagi pendapatan anda. Hanya bekerja di rumah dan tak perlu sewa kedai. Anda bisnes secara online tanpa modal. jika anda nak buka kedai, sudah cukup ruang yang kecil kerana anda tak perlu simpan mesin. Mungkin anda akan beralih kepada bisnes printing pula kerana ianya lebih mudah dan menguntungkan.
  • Usahawan - Jika anda seorang usahawan sudah tentu kejayaan bisnes printing dalam genggaman anda. Bukan sahaja mudah , nak dapatkan pelanggan pun sangat mudah. Salah satu bidang yang sangat berpotensi jika anda ingin kembangkan perniagaan anda.
  • Bakal usahawan - Sudah tentu anda masih memikirkan modal untuk memulakan perniagaan. Jangan bimbang, bidang printing tak perlukan modal besarpun malah tanpa modal. Saya akan tunjukkan caranya. Kebanyakan tauke printing yang berjaya bermula dengan cara ini. Lama-lama mereka expert dalam bidang ini dan membesarkan lagi bisnes mereka. Ini lah masanya anda start kumpul portfolio dan testimoni dalam bisnes printing kad nama.
  • Gagal dalam hidup - Sebenarnya tiada istilah gagal dalam hidup.Pokoknya anda perlu bangkit dari kegagalan atau kesilapan. Mungkin ada yang tak sanggup lagi untuk teruskan hidup. Apa kata anda cuba bidang percetakan kad nama yang sangat mudah. Hanya beberapa step anda sudah boleh menguasai bidang ini. Ia tak akan mengecewakan anda.
  • Penghutang - Jika anda mempunyai hasrat untuk melangsaikan hutang anda, ianya satu matlamat yang positif. Teruskan niat anda kerana hutang perlu dibayar. mencuba bidang printing kad nama adalah satu idea yang sangat bagus. Anda tak perlu lagi tambah hutang untuk mula berbisnes. Dalam masa singkat, anda sudah boleh melangsaikan hutang anda tanpa stres. Berita baik lagi, anda boleh mula terus tanpa tunggu cukup modal.

Mulakan langkah pertama untuk menjadi pengusaha printing yang berjaya. Tidak perlu tunggu modal cukup baru nak mula bisnes. Bisnes kad nama sangat mudah, jimat masa, tidak perlukan ruang, pejabat dan pekerja. Modal utama cuma diri anda sendiri. Bisnes kad nama tak sesusah jual goreng pisang.

Kenapa anda mesti ceburi bisnes printing kad nama?

  • Tiada lagi alasan tak cukup modal untuk mulakan bisnes. Jika secara online anda boleh mula tanpa modal di kedai mamak atau mana-mana je. Jika secara offline anda hanya perlukan ruang sewa yang kecil. kalau tempat yang tak perlu sewa lagi bagus. Dengan panduan ni anda pasti tak menang tangan tempahan yang tak henti-hanti.
  • Bisnes printing kad nama adalah bisnes paling mudah berbanding bisnes-bisnes yang lain. Dengan hanya beberapa step yang simple anda pasti tersenyum dengan pulangannya.
  • Boleh mula segera. Bergantung pada anda bila nak mula. Sekarang pun boleh!! Tak perlu pening-pening set up bisnes.
  • Dengan bisnes yang sangat simple, anda ada banyak masa bersama keluarga.
  • Kad nama mempunyai permintaan yang sangat tinggi. Maksudnya bukan susah untuk cari pelanggan baru dan kekalkan pelanggan sedia ada.
  • Permintaan kad nama bukan bisnes yang bermusim. Hampir setiap hari orang perlukan anda untuk buat kad nama. Bukan seperti sesetengah produk cetak yang diperlukan pada hari-hari tetentu seperti perkahwinan dll.
  • Anda menghasilkan produk printing iaitu kad nama. Jadi anda tak perlu simpan stok di ruang yang selalu terbatas.
  • Tak perlukan modal yang besar untuk mulakan bisnes kad nama. Bagaimana anda boleh bermula dengan modal kecil atau tanpa modal. Jika anda takut atau tak mampu keluarkan modal yang besar, nah, inilah bisnes yang anda cari. Bisnes cetak kad nama yag sangat mudah. Jangan fikir berjaya atau tidak... anda pasti berjaya.
  • Tak perlu ruang pejabat atau kilang. Jika dulu tak semua orang boleh jalankan perniagaan printing kerana mereka perlukan kedai untuk operasi bisnes mereka. Tapi kini tidak lagi kerana dunia sudah berubah. Tanpa kedai pun boleh bisnes.
  • Tak perlu tanggung kos pekerja yang tinggi . Anda boleh uruskan sendiri bisnes anda tanpa pekerja.
  • Tak perlu beli dan simpan mesin untuk bermula dengan bisnes printing. Jika anda mampu beli mesin yang berharga ratusan ribu atau jutaan ringgit , silakan. Itu adalah hasrat yang murni. Tapi jika anda belum mampu, mulakan dari bawah tanpa modal. Bukan itu saja, anda tak perlu pening fikirkan kos penyelenggaraan mesin.

Berita baik untuk bakal pengusaha bisnes printing

  • Tanpa Modal
  • Mula Segera
  • Semua orang boleh buat
  • Tak perlu kelulusan tinggi

Mahukah anda jika saya tunjukkan rahsia bagaimana mungurangkan kos pengiklanan. Siapa yang perlu kurangkan kos pengiklanan?

Sudah tentu ya. Pakej ini sesuai untuk hampir sesiapa sahaja walaupun anda bukan dari background grafik dan printing. Selain pengusaha printing siapa lagi yang sesuai dapatkan pakej ini? Sudah tentu anda semua.

  • Penjual Tudung
  • Pengusaha saloon
  • Pengusaha kosmetik
  • pengusaha makanan
  • Penjual kereta
  • Guru sekolah
  • dan lain-lain

Pakej ini adalah altenatif kepada anda untuk mengurangkan kos pengiklanan yang sangat mahal. Pakej ini bukan sahaja memberi tip dan panduan bisnes kad nama tetapi sebagai bonus, anda juga akan didedahkan dengan design dan cetak produk-produk cetak yang lain dengan hanya mempelajari teknik mudah.

Bukan itu sahaja, saya juga akan dedahkan supplier-supplier mantap untuk pelbagai jenis printing (yang telah saya tapis). Anda boleh print dengan harga sangat murah dan luar biasa. Tokey-tokey printing pasti akan memarahi saya jika mereka tahu saya dedahkan rahsia mereka. Bukannya nak menyekat rezeki tokey printing, tapi saya yakin rezeki bisnes printing sangat luas dan sentiasa ada permintaan.

Lagi pun permintaan design dan cetak sentiasa meningkat dari masa ke masa. Tapi jika saya terpaksa tutup  tawaran ini di masa akan datang, apa boleh buat.

pencarian bisnes kad worlwide 2017
Pencarian bisnes kad Malaysia 2017

Masalah Kos Promosi??

Promosi perniagaan adalah sangat penting untuk meningkat jualan anda. Tanpa promosi yang konsisten tiada bisnes yang akan kekal lama. Menjadi permasalahan sekarang berapa kos promosi yang terpaksa dilaburkan. Jadi, bagaimana untuk mengurangkan kos promosi anda.

Jadi kenapa bebankan diri anda dengan kos promosi yang tinggi? Saya tunjukkan cara penyelesaiannya.

 

Memperkenalkan…

PAKEJ DVD RAHSIA BISNES KAD NAMA

KOLEKSI DVD

9 chapter dalam pakej ini,

Chapter 1

1001 Tentang Kad Nama

  • Jenis-jenis dan material yang anda perlu tahu tentang tentang kad nama dengan lebih jelas sebelum memulakan bisnes kad nama. Ini penting untuk meyakinkan pelanggan anda spec yang bagaimanakah paling sesuai untuk mereka.
  • Standard kad nama yang popular dan permintaan tinggi. Anda tidak perlu lagi risau standard yang bagaimana diperlukan pelanggan anda
  • Saiz dan jenis font yang paling idea untuk setiap kad nama. Ia penting dalam penghasilan kad nama supaya ia mudah difahami dan jelas dalam menyampaikan mesej.
  • Finishing atau kemasan yang sangat yang popular dan permintaan yang tinggi.

Chapter 2

"Zero To Expert" Bisnes Kad Nama

  • Step by step untuk untuk realitikan bisnes kad nama anda akan didedahkan. Proses yang ada perlu ada dalam bisnes ini. Step-step yang mudah ini penting supaya anda bersedia apabila tempahan masuk.
  • Apakah strategi untuk menarik perhatian orang menempah kad nama dengan anda dan bukannya dengan orang lain.
  • Bagaimana menunjukkan anda pakar dalam bidang printing kad nama walaupun anda masih baru dan masih banyak yang perlu dipelajari.
  • Asas dan advance dalam proses print kad nama ditekankan supaya anda familiar dengan produk anda dan tidak mudah tertipu.
  • Penetapan harga adalah sangat penting kerana ia menentukan keuntungan bisnes kad nama anda. Paling penting bagaimana meningkatkan keuntungan anda.

Chapter 3

Strategi Pengurusan Projek

  • Ramai orang kecundang menjalankan bisnes kad nama kerana tidak menguruskan masa dengan betul. Apabila tempahan masuk dengan banyak tempahan tidak dapat disiapkan dan pelanggan komplen kerana kerja tak siap ataupun anda kerap overlook dengan kerja anda.
  • Teraturkan sistem kerja anda. Ini kerana sistem kerja bisnes printing tidak sama dengan bisnes-bisnes yang lain. Ada proses yang anda perlu tahu.
  • Apa keutamaaan yang perlu dilakukan dalam menghasilkan artwork kad nama. Kerja mengikut priority melancarkan proses kerja anda.
  • Dengan tegasnya apa yang perlu dielakkan supaya tidak mengganggu masa kerja anda. Jika anda layan anda sendiri yang susah akhirnya.

Chapter 4

Senjata Tajam Bisnes Kad Nama

  • Adakah anda perlu redah je untuk menjalankan bisnes printing atau kad nama? Ada senjata-senjata yang perlu anda bawa supaya usaha anda tidak sia-sia .
  • Jika anda masih baru dalam industri banyak game yang terpaksa anda tempuhi. Anda perlu ada strategi supaya anda tidak tewas dan anda perlu ada kekuatan tersendiri.

Chapter 5

Tips Promosi Kad Nama secara Online

  • Bagaimana promosi kad nama paling berkesan secara online. Mengikut pengalaman saya ada cara yang perlu anda lakukan supaya kempen promosi anda lebih efektif.
  • Tools yang efektif ditunjukkan kepada supaya anda tidak promosi dengan sia-sia . Buang masa dan wang.
  • Tahukah anda promosi paling efektif ketika ini berbanding teknik-teknik promosi yang lain
  • Bagaimana menggunakan laman sosial dengan berkesan dalam meningkatkan lagi tempahan kad nama.​

Chapter 6

Tips Promosi Kad Nama Secara Offline

  • Apakah cara offline paling berkesan untuk mempromosikan bisnes kad nama anda.
  • Masalah utama promosi secara offline adalah kos yang tinggi. Bagaimanakah cara menggunakan kaedah promosi offline yang lebih menjimatkan kos.
  • Di mana anda perlu lakukan promosi offline paling berkesan. Anda akan jadi tumpuan seperti selebriti.

Chapter 7

"Lubuk Supplier" Bisnes Printing

  • Memang betul banyak supplier di luar sana yang menawarkan servis printing. Masing-masing mempunyai kelebihan dan kekurangan tersendiri. Dalam panduan ini, Supplier telah ditapis dan hanya supplier yang terbaik ditekankan. Ini penting untuk melancarkan bisnes anda dan supaya pelanggan setia kepada anda dengan kredibiliti anda.
  • Supplier yang paling murah sepanjang pengalaman saya. Ini juga penting untuk meningkatkan keuntungan anda. Ia dapat mengelakkan atau mengurangkan kos bisnes anda. Harga bersih pun murah!
  • Sistem yang digunakan sangat bagus. Begitu juga operasi bisnes mereka sangat cekap dan efficient. Secara tidak langsung anda dapat menyediakan servis yang bagus kepada pelanggan anda.
  • Layanan yang terlalu bagus mungkin tidak dapat ditandingi oleh supplier yang lain. Mereka sangat menitik beratkan segala kesulitan atau masalah yang akan di hadapi. Segala persoalan akan cuba di atasi dengan matang.
  • Banyak informasi yang dapat perolehi melalui sistem mereka seperti harga, material dll hanya dengan klik. Anda tidak lagi tertunggu-tunggu jawapan daripada supplier dengan menghantar emel dan sebagainya. Anda boleh dapat apa yang anda nak tau on the spot!
  • Mereka berurusan seluruh Malaysia dan dunia. Dengan hanya duduk di rumah walaupun di Sabah & Sarawak sudah tentu boleh. Walaupun di luar negara anda masih lagi dapat menguruskan bisnes kad nama anda seperti anda berada di Malaysia. Mereka boleh buat penghantaran terus kepada pelanggan anda dengan menggunakan nama dan alamat anda (tiada nama supplier pada barang tersebut). Seperti anda sendiri yang buat penghantaran. Customer ingat anda sendiri yang hantar !!

Chapter 8

60 "Eye-catching" Kad Nama

  • Sebagai designer kadang-kadang stuck dengan idea design. Apa kelainanan yang perlu anda tampilkan pada kad nama.
  • Memberi kad nama adalah satu cara penjenamaan yang terbukti berkesan. Tapi, bagaimana memastikan kad nama anda unik dan berkesan.

Chapter 9

Kesilapan Terbesar Dalam Bisnes Kad Nama

  • Perlu ke anda melalui kesilapan yang sama dilakukan oleh pengusaha printing sebelum anda?
  • Jadi mulakan langkah dengan betul sebagai langkah awal anda dalam bidang grafik dan printing.
  • Sebenarnya kesilapan-kesilapan besar ini yang menyebabkan pengusaha printing lambat berkembang atau give up.

Apa Istimewanya Pakej DVD Ini?

Tiada syarat-syarat tertentu untuk mulakan bisnes printing kad nama ini. Anda boleh mula seberapa segera. Dengan kata lain, sekarang juga anda dah boleh mula. Dengan pendedahan ringkas, mudah dan padat anda sudah boleh start buat duit dengan gembira.

Dijamin keberkesanannya!! Saya berani jamin bahawa pakej ini sangat berkesan kepada sesiapa sahaja. Segala ilmu seperti Tip, Teknik & Strategi tidak di copy daripada mana-mana sumber. Ianya hanya bersumberkan pengalaman jatuh bangun saya selama menjalankan bisnes ini.

Pendedahan yang ringkas, mudah dan padat. Tidak perlu serabut dengan ilmu yang merumitkan. Ia hanya bersahaja dan sangat mudah difahami. Tak perlu ulang banyak kali.

Sesuai untuk semua orang. Pangkat, kelulusan , umur dsb bukan halangan untuk mendapatkan pakej ini. Remaja masih bersekolah pun boleh.

Jimat kos anda. Anda tak perlu beratur panjang, cari parking atau isi minyak kereta untuk dapatkan pakej ajaib ini. Bukan sahaja jimatkan kos tapi juga jimatkan masa emas anda bersama orang tersayang.

Info dalam bentuk digital. Hanya dalam tempoh 48 jam anda akan menerima link download, setelah pengesahan bayaran dilakukan. Mudahkan!

Penyelesaian kepada masalah orang ramai. Setiap orang mempunyai masalah dalam siatuasi tertentu. Misalnya ada yang terpaksa bayar hutang tertangguh. Daripada anda di black list, rugi kalau tak cuba pakej ini.

Anda bukan hanya didedahkan dengan kad nama tapi juga produk-produk printing yang lain juga. Jadi mudah untuk anda untuk menawarkan servis yang pelbagai. Contoh flyers, brochure, banner, bunting, t shirt dan banyak lagi.

Apa Bakal Anda Capai Dengan Bisnes Printing Kad Nama?

Kedai printing bisnes kad. Anda boleh buka kedai secara online atau offline. Anda hanya perlu tunggu tempahan masuk. Anda boleh buka kedai kecil dan besarkan dalam masa singkat jika anda konsisten.

Anda boleh berdaftar dengan Kementerian Kewangan (MOF). Anda boleh melebarkan sayap dengan mendapatkan tender-tender dengan menawarkan servis atau kepakaran anda dalam bidang printing.

Anda boleh jadi supplier suatu hari nanti di mana anda bisnes-bisnes kecil akan perlukan anda untuk mencetak artwork mereka.

Anda boleh buka kelas-kelas design dan percetakan. Jangan sia-saikan pengalaman anda. Kongsi pengalaman ada dengan orang yang memerlukan. Ini kerana ramai orang yang sangat perlukan ilmu printing untuk menambahkan pendapatan atau mengubah kehidupan ke arah lebih baik. Pastinnya anda ada cara tersendiri.

Sebenarnya berapa MODAL yang perlu saya LABURKAN untuk memulakan bidang Printing?

Setiap orang mempunyai impian untuk mengubah masa depan ke arah lebih baik. Ada yang ingin melangsaikan hutang, ada yang dah fed up makan gaji, ada yang ingin keluar daripada belenggu kemiskinan dan macam-macam situasi lagi.

Ada cabaran yang terpaksa anda hadapi untuk mencapai impian anda iaitu pelaburan. Sudah tentu anda perlu  berhati-hati dengan apa sahaja pelaburan. Jika tidak ia lebur begitu saja. Sia-sia penat lelah mengumpul wang selama ini. Lenyap sekelip mata sahaja.

Daripada panduan lengkap yang tidak memerlukan pelaburan yang tinggi ini , dan setelah perkiraan daripada nilai yang sangat tinggi,

Saya masih tidak berhasrat untuk menawarkan panduan ini pada harga sebenar iaitu

Mambantu anda adalah satu kepuasan kepada saya. Saya tidak mahu anda terbeban dengan pelaburan yang sangat besar walaupun itu nilai yang sepatutnya.

Kerana niat untuk membantu anda saya sediakan lagi dengan bonus-bonus istimewa. Bonus-bonus ini juga sangat membantu keberkesanan urusan bisnes anda kelak.

Apa kata kita lihat bonus-bonus Istimewa tu!!

BONUS 1

Business Document Template

(Invois, Delivery Order, Receipt, quotation)

 

Boleh Edit 

(Dalam format Ms Excel)

 

Bernilai RM100

 

 

BONUS 2

Grand Product Mock Up

(Pelbagai Syle Presentation)

 

Boleh Edit 

(Dalam format PHOTOSHOP berserta panduan)

 

Bernilai RM200

 

 

BONUS 3

Grand Business Card Katalog & Template

( Lebih dpd 200 template pelbagai design menarik )

 

Boleh Edit 

(Dalam format AI berserta panduan)

 

Bernilai RM500

 

 

BONUS 4

Superior Fonts For Designers

( Lebih dpd 250 jenis font pelbagai style menarik )

 

Bernilai RM180

 

 

Teknik Lembutkan Tangan Dengan Illustrator

BONUS PLATINUM 1

Berharga RM300

Kini mudah untuk anda yang kurang mahir atau tidak tahu langsung menggunakan Adobe Illustrator. Teknik yang didedahkan berbeza denga tutorial yang lain. Ini kerana cara penyampaian yang bersahaja dan tidak membosankan manambahkan lagi minat anda untuk terus menerokai Ai. Teknik diajar sangat simple dan bukan teknik-teknik yang sukar difahami. Paling penting menunjukkan bagaimana melembutkan tangan anda dengan teknikal-teknikal yang biasa digunakan oleh grafik designer. Dalam masa yang singkat dijamin anda sudah mahir dan berkeyakinan untuk menjadikan grafik sebagai bidang baru anda.

Tips Design Dengan Pantas

BONUS PLATINUM 2

Berharga RM200

Berapa lama anda perlu siapkan artwork anda untuk satu tempahan? Bagaimana jika banyak tempahan kad nama di terima daripada pelanggan anda. Hidup anda akan trauma dengan kerja yang banyak dan terpaksa menghadap pc sepanjang masa. Jangan streskan diri anda dengan kerja-kerja design yang tak setel-setel. Ini adalah rahsia yang selalu digunakan oleh designer-designer yang berpengalaman untuk menyiapkan artwork yang banyak dalam tempoh waktu yang singkat. 

Tips Tingkatkan Kepercayaan Pelanggan

BONUS PLATINUM 3

Berharga RM100

Anda mempunyai servis atau produk yang bagus tetapi mengapa orang masih teragak-agak untuk menggunakan perkhidmatan anda. Malah mereka lebih yakin dengan orang lain, walaupun anda tahu servis orang lain sebenarnya tidaklah sehebat servis anda. Jika pelanggan menggunakan servis anda sudah tentu mereka akan mendapat kepuasan berganda. Masalahnya mungkin mereka tidak percaya atau ragu-ragu dengan anda. Jadi kenapa anda tidak cuba beri kepercayaan kepada mereka?

Sebenarnya berapa jumlah kos yang perlu anda bayar untuk Pakej DVD ini?

Harga keseluruhan Pakej DVD Bisnes Kad Nama ini HANYA RM2,540. 

Jika dilihat pada nilai dan manfaatnya, ianya sangat murah.

Tapi usah khuatir, seperti yang telah saya janjikan saya akan tawarkan harga istimewa untuk anda. Buat masa ini, harga saya yang akan tawarkan bukan….. 

dan bukan…

Jangan terkejut jika saya tawarkan kepada anda  dengan harga…

Ya, RM79 sahaja!!! 

Tapi, saya tidak beri jaminan anda akan dapat harga ini di lain hari. Ini kerana saya akan menutup tawaran harga ini pada bila-bila masa. Mungkin hari ni, mungkin esok….lusa atau mungkin dalam masa terdekat ini. 

Jika sudah cukup kuota 120 orang terawal yang bertuah saya terpaksa menutup tawaran ini. ini demi menjaga hasil karya dan mengelakkan diri saya daripada dikecam oleh tokey-tokey printing kerana menjual rahsia ini lebih-lebih lagi dengan harga yang sangat murah.

Jika anda menempah sekarang adalah satu idea yang sangat bagus kerana ia menjadi titik permulaan untuk mendapat keuntungan pertama anda dengan mudah. Harga sebenar pakej video DVD ini hampir mencecah RM1000. Ini kerana ia dilengkapi dengan 10 chapter lengkap luar biasa termasuk video tutorial yang sangat teliti pembikinannya.

Tidak semua orang  dedahkan ilmu dan pengalaman mereka kepada orang lain. Penat lelah mereka selama ni yang tiada siapa yang tahu dengan mudah nak pass kat orang lain. Ada yang letakkan harga yang sangat tinggi dan tidak termampu oleh semua orang untuk berkongsi ilmu. itu pun tak semua ilmu diajar. Mungkin ada kesinambungan ilmu lagi yang anda perlu bayar tambahan.

Tapi dengan pakej Video DVD ini Anda hanya perlu dapatkan sekali sahaja. Tiada agenda tersembunyi! Dengan 10 chapter hebat ini bakal membuka lubang rezeki baru dengan mudah. Tak perlu menghabiskan masa dan wang “try and error” yang belum pasti resultnya.

Pssstt…Harga yang ditawarkan yang terlalu murah ini bukan perkara remeh. Mungkin ada pengusaha-pengusaha printing yang akan menghentam saya. Dah lah tu, siap dapat bonus termasuk bonus platinum lagi. Rebut lah peluang ini, sebelum ia ditutup dan orang lain dah grab dulu!

Apalah sangat dengan harga yang ditawarkan jika dibandingkan dengan apa yang bakal anda dapat daripada pakej ini. Sekali lagi saya war warkan harga pakej DVD 9 Chapter Rahsia Bisnes Kad Nama + Bonus-bonus hebat dengan hanya….

 

RM79 SAHAJA!!!

 

Ramai di kalangan sahabat saya tidak bersetuju dengan niat saya untuk mendedahkan idea ini kepada orang lain. Tapi setelah berfikir yang agak lama, persoalan timbul di fikiran saya. Kenapa saya perlu makan sorang? Saya perlu berkongsi idea dan pengalaman dengan orang lain. Ilmu ini bukan untuk saya seorang sahaja. Saya tahu ramai di luar sana struggle untuk merubah kehidupan mereka ke arah yang lebih baik. Saya yakin saya dapat membantu  anda dan anda semua belajar daripada kesilapan yang pernah saya lakukan sebagai penyuluh anda dalam bisnes printing ini.

Bertindak lah sekarang!!


Apa kata mereka yang sudah dapatkan Pakej DVD Rahsia Bisnes Kad Nama ini?

Ya, saya yakin untuk bertindak!

Saya ingin membuat tempahan sekarang juga!

  • 9 chapter DVD Rahsia Bisnes Kad Nama yang buat duit mudah dan tanpa modal. Confirm boleh mula serta merta! Boleh mula di rumah tanpa mesin dan pekerja.
  • 4 Bonus istimewa - Business document template, grand business card mock up, grand business card template, dan Superior fonts for designers.
  • 3 Bonus Platinum - Tips lembutkan tangan dengan illustrator, tips design dengan pantas, tips tingkatkan kepercayaan pelanggan.

Adakah berbaloi memiliki "pakej DVD Rahsia Bisnes Kad Nama"

Ini Mesej Ikhlas Lagi Penting Dari Saya

Saya telah melalui pengalaman pahit serta kesilapan yang besar sebelum berjumpa dengan teknik-teknik ini. Akhirnya saya menemui rahsia shot cut ini. Saya tidak mahu melihat semakin ramai orang yang gagal dan putus asa untuk mencapai matlamat dan impian mereka. Mungkin pencarian anda berakhir di sini. Saya tak mahu biarkan anda habiskan ribuan ringgit hanya kerana kurang memahami ilmu pengurusan bisnes printing dengan betul.

Anda masih mempunyai perasaan khuatir samada teknik ini berkesan atau tidak? Inilah masanya anda membuat pilihan yang bijak. Saya hanya buat tawaran ini kepada yang benar-benar serius mengambil tindakan segera untuk menjadikan printing sebagai bidang baru yang sangat menguntungkan.

Masih Ragu?

Biar saya berikan lagi satu jaminan kepada anda. Niat saya ingin membantu anda. Saya faham situasi anda. Anda bimbang pelaburan anda sia-sia bukan?

Anda rasa RM79 ini macam tak berbaloi? Jangan risau. Buang segala keraguan tu. Kerana saya ada jaminan pulangan wang 100% jika anda rasa pelaburan anda dapatkan ilmu ini tidak berbaloi dengan harganya.

Jaminan Kepuasan 100% Atau Wang Anda Akan Dikembalikan!

money back guarantee

Dengan setiap pembelian “Pakej DVD Rahsia bisnes kad nama ” ini, anda akan disertakan sekali dengan jaminan kepuasan 100% atau wang anda dikembalikan. Jika setelah anda dapatkan pakej dvd ini dan mendapati segala isi kandungannya langsung tidak mendatangkan faedah dan manfaat kepada anda, saya akan pulangkan wang RM79 anda.

Ya, saya akan pulangkan wang anda TANPA BANYAK SOAL!

Jika anda tidak berpuas hati, emailkan sahaja kepada saya sebab rasa ketidakpuas-hatian anda itu, saya akan pulangkan wang anda.

Sebenarnya kan…

Jika anda lihat betul-betul tawaran ini, anda memang langsung takkan rugi apa-apa untuk dapatkan pakej ini. Segala risiko pembelian anda, saya sendiri yang akan tanggung.

Oleh itu, anda tunggu apa lagi, cepat lakukan tempahan sekarang juga sebelum peluang pemberian Bonus Percuma ditarik balik pada bila-bila masa!

Klik butang tempah di bawah untuk lakukan tempahan “ Pakej Video DVD Rahsia bisnes kad nama ”  ini pada harga  RM79 sahaja SEKARANG …

Makluman : Ini adalah merupakan sebuah informasi Video DVD (electronic DVD). Ianya adalah dalam bentuk softcopy  atau digital dan di dalam format PDF dan video. Apabila anda membeli DVD ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA DVD fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

Azuan Arifin

kadnamaku@gmail.com

Izzue Creation Enterprise

P.S: Dengan harga cuma RM79, sebenarnya anda memiliki pelbagai keistimewaan dan bonus. Saya sudi bersusah payah membantu anda walaupun harga yang saya tawarkan ini amatlah rendah berbanding nilai-nilai yang anda akan perolehi. Saya bukan merungut, tapi supaya anda faham betapa saya bersungguh-sungguh mahu kita sama-sama menambah pendapatan dengan mudah. RM3000 – RM20,000 sebulan bukan lagi khayalan.

P.P.S: Sedari dan postmoterm dengan apa yang telah anda lakukan, mungkin adalah jalan yang salah dan lambat untuk berjaya. Jika masih menafikan dan tidak mengakui kelemahan sendiri, saya bimbang ia hanya akan mensia-siakan masa berharga anda. Buanglah ego dan mulalah belajar ilmu yang tiada di tempat lain dan ikut jalan shortcut.

P.P.P.S: 9 chapter kesemuanya plus bonus-bonus seperti tutorial design lengkap. Sudah melengkapkan diri anda untuk menceburi bidang ini daripada draft design sehinggalah print dengan supplier terpilih yang sangat sistematik. Jadi harga pakej ini terlalu murah dan sangat berbaloi.  

P.P.P.P.S: Usah lagi bertangguh. Amalan baik seharusnya disegerakan. Dapatkan di sini hari ini jika anda berazam ingin membina empayar printing dengan mudah dan berjaya. Pakej ini hanya untuk 120 orang pertama, jika lambat anda yang rugi kerana harga mungkin akan dinaikkan setelah anda keluar dari website ini. Yang hebat hanya datang daripada Sang Pencipta dan semuanya adalah milik Nya!!